Mini jurassic park

Jag gick vilse i skogen idag, skulle ta en genväg till cafét.
Plötsligt när jag ska gå över en bäck så hoppar två mini dinosaurier fram på stigen. De var rätt så söta, men stora!! Större än en katt och större än Ove! De tittade på mig med stora ögon, visste inte om de bits eller ej men de verkade snälla. Runt omkring bäcken hoppade fler ödlor i olika storlekar omkring.
Synd att jag inte kom på att jag hade iPad med mig o kunde ta kort förrän senare..
Jag gick o gick och efter en timme kom jag fram till en tunnel vid en väg! ...som visade sig vara vägen som ligger 5 minuter från vart jag började, retligt. Ja så det blev ingen genväg genom skogen, bara en lång promenad och ytterligare en lång promenad sedan, den vanliga vägen till cafét.

 


Australia day så var det

Självklart råkade man hamna i tidningen!


Happy Australia Day !!

Idag, beach party... Hurra!


Några tavlor i januari

Här är en del av vad jag gjort sedan januari

 
   
 
 

Försöker..

Försöker med iPad då!!
Den här tavlan är en beställning... Inte helt klar, han som vill ha den vill att den ska vara lik tavlan "Gud" på min hem sida ... Ganska lik stil eller? Hoppas han blir nöjd ! Och hoppas bilden syns!


Njuter av tillfällig "kyla"

idag har jag jobbat i coffe shoppen... Usch o fy jag trivs nästan bättre i en vitlöksfabrik, för där kan man åtminstone dagdrömma för att få tiden att gå... Men nu är jag trött men måste måla! Kl är 8 på kvällen och jag sitter på altanen och avnjuter tillfällig mulet vackert väder och behaglig temperatur...  Hihihi min nya iPad är mycket praktisk!  Ja men varför går det inte ladda upp bilder på normalt vis me himla iPad stööööört! och kokaburrorna skrattar o skrattar
 
 

Wohooooo

visum bekräftat 1 år till !!! Det var där skon klämde... Nu kanske jag lever igen ...har väntat i mer än 2 veckor på svar!  De hade säkert bara jullov på kontoret! Nu så... Idag var jag på 3 jobb intervjuer och alla gick bra, i kväll målade jag 5 tavlor fast de är stora och inte helt färdiga ... 
 
Blåsa såpbubblor!
 
vi var på ett spa hotell på nyår
gott nytt år... 

RSS 2.0