wohooooooohooohohohooo!=)

Jag har fåt post!!!
Ett stort packet utan snören..

 15kg övervikt som jag så smärtsamt tvingades lämna kvar!! av dumma ryan air
Inklusive den här bl a

och mina skolböcker! hemskt o ha tvingats plugga utan, nu känns det tryggt

Kommentarer
Postat av: Nu börjar det... Jihiii!!!

Jag gick hem från en kompis igår kväll. Det var precis efter skymning, allt var spegelvänt o konstigt, himlen var mörkt blålila och det fanns oro och spänning i luften.

Så skakade jag bort den, vadå, såna här konstigheter händer inte längre i mitt liv, allt är som vanligt.



Jag drömde att jag var med i en film, lång mörk o krånglig, korridorer o rum korridorer o rum.

I slutet är jag i mina föräldrars rum o tittar in i en micro, där inne finns filmens manliga huvudrollsinnehavares huvud och en kvinnlig birollsinnehavares huvud oxå, hon heter Jano eller Jana..

Mannens huvud blir bestraffat för något han gjort, de straffar honom genom att tända eld på hans huvud. Jag ser in i minsta detalj hur han brinner, från nacken o halsen uppåt, innan han dör säger han att den som är ansvarig, den som ligger bakom det onda han varit med o gjort, det är jano/a kvinnan bredvid honom.



Sen vaknar jag av ett sms, mamma skriver: "Ville bara berätta att Statt står i lågor. Det har brunnit sen kl 4 imorse. Verkligen olustigt eller hur. Kram mamma"



Helt utan att jag koncentrerat mej på det så har det kommit tillbaka! va kul!



Tänkte skriva på facebook till dej men jag kunde inte logga in. Kom på halvvägs att jag kan mejla men då orkade jag inte börja om igen.

Den 23 mars ska jag gå på Bob Dylan konsert!!! Jag gillar inte konserter egentligen, för mycket folk, vet inte varför jag köpte biljetter.... Men då kan jag ju åtminstone säga att jag SETT honom.



Snälla Nina skicka lite drömkraft, jag behöver nog lite medvind nu när jag vet att drömmarna funkar alla fall, men det är så svårt när man inte riktigt har nån människa o berätta dem för direkt man vaknat, då minns jag dem inte o då kan de aldrig utvecklas..



Det här är nog Europas längsta bloggkommentar någonsin!!



Har inte haft tid o skriva i min egen blogg på 100 år o så skriver jag värsta harangen i din blogg istället, vilket slöseri!

Hoppas jag får mer tid snart.

Hej då

2009-02-26 @ 00:01:39
Postat av: samma gris

Förresten; Statt är Stadshotellet i Eskilstuna, det ligger 200 m från min lägenhet. Igår natt när det brann fanns det 130 gäster på hotellet, ingen blev allvarligt skadad.

Branden var anlagd av Mc Sweden "underförening" till Hells Angels.

Jävla mobbade tjockis barn som blivit vuxna, det är vad de är!!!



Tänk om människor brunnit inne!! Tänk om de hade dödat barn eller åldringar!! Jag hoppas dessa människor som gör så här, tycker att det skulle va helt okej om det drabbade deras egna familjer!

Hoppas att de brinner i helvetet. Arg bli jag.

2009-02-26 @ 00:09:59
Postat av: Nina

oj va konstigt.. michele pekade på himmlen idag o sa NU börjar det! vaddå sa jag! våren sa han, våran himmel var persikofärgad..

o jag drömde också jättekonstigt om spöken som försökte rycka av mig huvudet 10ggr om om o om igen, de tog tag i halsen o rykte o jag halvsov så jag kände det som riktiga händer. sen kom min katt Delfi o började bita mig i händerna o hon var helt rödögd o konstig o galen. sen var det som jag hade dedät pappas ptsykideli-glasögon på o kunde titta utan o blunda, o såg rummet som det var men med massa konstiga varelser i... ?????

2009-02-26 @ 01:43:29
Postat av: NIna förresten!

det var som den 11 september var jag i grekland, låg o tog en middagslur, jag drömde om flygplan som störtade nära mammas o pappas hus mina syskon var små, jag med, typ 9 år och vi trodde vi klarat oss, sen för planet krashade i älgtornet som var ca 200m därifrån, men då kom en orange våg av eld o allt blev svart.. Sen blir jag väckt av två andra som var med på resan, de kom springandes o sa "De har bombat usa, de har bombat world trade center" men så visade de sig att de var flygplanen o det... då blev det läskigt med min dröm... o den kvällen sen var helt persikofärgad och orange o det var som själar flög i vinden.. så konstigt

2009-02-26 @ 01:55:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0