Inbjudan

om ni villo kan komma så är ni hjärtligt välkomna...
här är en liten miniatyr av inbjudan som jag gjort  till utställningen med början den 19:e September
har bjudit in massa folk via intenet men den himla galleristen får inte tryckt upp förns på måndag kväll..
blir nog bra ändå
snacket går i stan 
 


Kommentarer
Postat av: Tina

Så kul med utställning. Håller alla tummar jag har för att det kommer mängder med folk som beundrar dina verk.

2008-09-15 @ 10:23:49
URL: http://trueborn.blogg.se/
Postat av: Tomas Di Leva

Men varför heter människan LÖK i efternamn?? Hahaha!!



2008-09-16 @ 22:28:56
Postat av: Tomas Di Leva

Men varför heter människan LÖK i efternamn?? Hahaha!!



2008-09-16 @ 22:29:01
Postat av: Tomas Di Leva

Oj! Kanske ska gratta till utställningen istället för o sitta o glo på vad de andra konstnärerna heter...

Vad fruktansvärt att jag inte kan komma!!!!

Det här är ju din första riktiga ju!

Skit också.



Från o med nu ska jag vara Tomas Di Leva, jag känner att min Di Leva period har börjat nu från o med drömmen jag hade i natt.



Gå in på min blogg o läs om den!



Lycka till på Fredag o hälsa Alfio!

2008-09-16 @ 22:35:00
Postat av: nina

Cipolla = lök

meanar du haha dom gör ju så jämt i italien tar efternamn efter mat-saker

michele heter ju le pera typ "päron" i efternamn... inte mycket bättre det

Dessutom, det största samtalsämnet på telefon är ju "Vad har du ätit idag?" Allvarligt! kanske lite intressantare än vädret, men dessa italienska människor går ju verkligen in för det också, o är såååå intresserade av vad alla har ätit.. måste ligga nånting i det o alla dessa mat-efternamn

töntigt

indianderna har åtminstone fina ord i sina betydande efternamn även svenskarna som lindström tex är väl bättre än LÖK eller PÅRON

en vän till Michele heter "Torto" vilket betyder snedställd, det är ju nästan ännu värre..

2008-09-19 @ 01:36:19
URL: http://ninanuova.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0